La Generalitat, Ecopilas i ERP promouen el reciclatge de piles instal·lant bidons en totes les escoles de Primària

La Generalitat, Ecopilas i ERP promouen el reciclatge de piles instal·lant bidons en totes les escoles de Primària.

La Presentació de la Campanya de Recollida de Piles de la Comunitat Valenciana tindrà lloc el dimarts 24 d’octubre al CEI Federico García Lorca de València.

València 20 d’octubre de 2017

La Generalitat Valenciana, Ecopilas i ERP presenten la Campanya de Recollida de Piles de la Comunitat Valenciana, dirigida a totes les escoles de Primària. L’acte tindrà lloc el proper dimarts a les 12:00 hores al CEI Federico García Lorca de València.

La trobada comptarà amb l’assistència del director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, el director general d’ERP, Matías Rodriguez i el director general de Recyclia, José Pérez. Durant la presentació es donarà a conèixer a la mascota de la campanya, Berto Zampapilas.

Amb ell s’inicia un projecte que pretén fer partícips del reciclatge de piles als xiquets i xiquetes de primària de totes les escoles de la Comunitat. L’objectiu és animar-los a dipositar aquests residus en els llocs destinats a l’efecte en cada centre escolar, on es va a instal·lar un bidó replegapiles on poder rebutjar-les un cop haja finalitzat el seu ús. Prèviament, es farà entrega a cada estudiant d’una xicoteta caixa recol·lectora de piles per incentivar el dipòsit d’aquests residus en els llocs adequats. A més es desenvoluparà una campanya de conscienciació i sensibilització per totes les escoles valencians, amb activitats teatralitzades i amb jocs infantils per als escolars.

  • ACTE: Presentació Campanya de Recollida de Piles de la Comunitat Valenciana

  • DIA: Dimarts, 24 d’octubre de 2017

  • LLOC: CEI Federico García Lorca de València (Carrer Clariano s/n)

  • HORA: 12:00

[:]

Entradas recomendadas