Els centres educatius de la Comunitat Valenciana reprenen la recollida de piles

La recollida de piles torna a ser protagonista en els col·legis de primària amb la campanya d’educació i sensibilització ambiental de la Generalitat Valenciana “Jo ajude a Berto Zampapilas”.

L’objectiu d’aquesta campanya és promoure la recollida separada de piles entre l’alumnat i les seues famílies, donant a conéixer els beneficis ambientals de la seua adequada gestió. Els centres que més piles i acumuladors recullen tant en termes absoluts com relatius, per alumne/a, veuran premiada la seua participació amb un xec de 1.500 euros per a utilitzar en material escolar o esportiu per al centre educatiu.

L’equip d’educadors ambientals del projecte visitarà els centres escolars inscrits en el concurs i desenvoluparà una activitat teatralitzada del nou viatge al futur de Berto Zampapilas. En finalitzar l’activitat l’alumnat participant rebrà una capseta recol·lectora de piles i s’entregarà al centre un mandala amb la imatge del protagonista de la campanya, així com, en funció del nombre d’alumnes i alumnes del centre, un o més contenidors de recollida separada de piles.